Men vår jobb stopper ikke der. Fordi vi vet at de som, i en eller annen form, berøres av kjemikalier på arbeidsplassen, automatisk har å gjøre med et svært komplekst regelverk. Vi har sett hvilke utfordringer mange opplever, og det meste rundt kjemikaliehåndtering og dokumentasjon er både tid- og ressurskrevende.

På Sommerseminar kan du møte de som forvalter regelverket, og på den måten få en forståelse av hvorfor ting er som de er. I tillegg er det alltid et sterkt fokus på at Sommerseminar skal være en arena for utveksling av idéer og erfaringer. For når man først har tatt inn over seg det massive regelverket som legger føringer på hvordan du skal/skal ikke jobbe, er det som regel et langt stykke fra teori til praktisk gjennomføring.

Sammen skal vi ta ansvaret for sikker håndtering av det som anses å være en stor trussel mot helse og miljø, nemlig kjemikalier.

Priser:

Seminar med overnatting i enkeltrom fra tirsdag til onsdag: 8.850,-
Seminar med overnatting i enkeltrom fra mandag til onsdag: 10.085,-
Seminar uten overnatting: 7.615,-
Seminar, tirsdag 13. juni (kun dagtid): 3.920,-
Seminar, onsdag 14. juni (kun dagtid): 3.920,-
Kvelden Før: 200,-

Praktisk informasjon om Sommerseminar:

Sommerseminar arrangeres på stilfulle Quality Hotel TønsbergOllebukta 3, 3126 Tønsberg. Vi ordner alt det praktiske for deg når det gjelder overnatting og måltider. Vennligst gi oss beskjed dersom det er spesielle hensyn vi må ta.

Parkering
Det finnes parkering i kjelleren på hotellet.

Fly til Torp
For de av dere som kommer med fly til Torp, går det flybuss til Tønsberg, se www.nor-way.no for busstider. I tillegg stopper alle togene på Vestfoldbanen på Torp stasjon. Gratis shuttlebuss til og fra  flyplassen (ca. 3 min). Se togtider på NSB.

Fly til Gardermoen
Lander du på Gardermoen kan du sette deg på et tog der, som tar deg direkte til Tønsberg, se NSB for rutetider.

Tog til Tønsberg
For togtider til Tønsberg, se NSB. Fra jernbanestasjonen til hotellet er det ca. 1 km, dette kan være en fin gåtur gjennom Tønsbergs gater til hotellet. Ønsker du å ta en drosje, er det holdeplass på jernbanestasjonen.

Båt til Tønsberg
Tønsberg har en gjestehavn som ligger 5. min. i gangavstand fra hotellet, se www.gjestehavn.no for mer informasjon.

Diverse:

Allergi
Hvis noen har matallergi er det fint om dere gir oss en tilbakemelding om dette snarest. (rebecca.astrid.furnes@ecoonline.com)

Antrekk festmiddag
Pent.

Kontakt
Arrangementansvarlig: Rebecca Furnes, Tlf: 33 01 68 13, E-post: rebecca.astrid.furnes@ecoonline.com

SE AGENDA

Programmet er klart januar 2017