Aquatiq Chemistry

Aquatiq Chemistry er leverandør av spesialiserte kjemikalier, og smøremidler for næringsmiddel og mekanisk industri. Vi tilbyr samtidig løsninger for korrekt lagring og beredskapsutstyr hvis uhellet er ute.

Aquatiq Chemistry sikter på å være en bærekraftig bedrift som fokuserer på kvalitet i alle ledd. Gjennom kunnskap og erfaring, kan vi tilby skreddersydde løsninger og skape langsiktig verdi for våre kunder.

Kontaktperson: Kim Brunsvik | +47 415 52 422

kim.brunsvik@aquatiq.com | aquatiq.com

Simployer

Simployer er Infotjenesters HRM-system. Simployer HRM effektiviserer og profesjonaliserer interne rutiner og prosesser mellom medarbeidere, leder og HR for å gi virksomheter som vil prestere optimale vilkår for utvikling.

I over 30 år har Infotjenester vært bransjeledende og satt standard for hvordan oppgavene innen HR og økonomi kan profesjonaliseres på en måte som bidrar til riktige beslutninger, bedre effektivitet og varig trygghet i arbeidsforholdet.

Kontaktperson: Hanne Kjeldstadli Hansen |+47 415 52 422

Hanne.KjeldstadliHansen@infotjenester.no | infotjenester.no

Bilfinger Industrial Services Norway AS  – Tung på fag. Lett å spørre.

Vi får orden på kjemikaliehåndteringen din, og kan blant annet hjelpe deg med:
– Stoffkartotek
– Sikkerhetsdatablad
– Risikovurderinger og substitusjon
– Avfallshåndtering
– Eksponeringsscenario

Sjekk ut våre e-kurs eller kom innom vår stand og slå av en prat!

Kontaktperson: Jan Borgeraas | +47 970 65 111

chem@bilfinger.com | bilfinger.com

Kiwa er en globalt ledende leverandør av testing, inspeksjon og sertifisering. Selskapet har over 4500 medarbeidere og aktivitet i mer enn 50 land. Med tverrfaglig kompetanse og erfaring fra ulike bransjer sørger vi for at våre kunder møter krav og forventninger med fokus på kvalitet, kompetanse, risiko og sikkerhet.

Kiwa tilbyr et bredt spekter av tjenester innen kjemikaliehåndtering. Våre rådgivere bistår dere i hele prosessen – fra kartlegging av behov til løsningsforslag og gjennomføring.

Kontaktperson: Camilla Ormset Castro |+47 922 93 561

Camilla.Maria.Ormset@ti.no | kiwa.no

Mezonic

Mezonic utvikler og produserer beholdere for farlig avfall.

Vår 190 liter beholder er UN-sertifisert for fast og flytende avfall. Tomme beholdere kan stables i hverandre, og det har dobbelt så lang levetid som stålfat i korrosive miljøer. Det er dermed både plassbesparende og kostnadsbesparende.

Kontaktperson: Trond Heier  |+47 970 44544

trond.heier@mezonic.com | mezonic.com

Attensi stiller ut på EcoOnlines Sommerseminar

Attensi er lokalisert i Forskningsparken i Oslo og er verdensledende i å hjelpe kunder til å lage effektive opplærings- og treningsprogrammer basert på simulering og spillteknologi. Nøkkelen til å mestre oppgaver, enten det er et nytt IT-system eller det er nødvendig å endre adferd i organinsasjonen, er trening og repetisjon en viktig del.

Attensi leverer løsninger som kombinerer avansert 3D-modellering med trening av ansatte i virkelige situasjoner som involverer menneskelig interaksjon, apper til smarttelefoner for kompetanseheving, samt trening på forretningskritisk programvare og IT-systemer. Gjennom å legge til elementer fra spillteknologi, gjør Attensi opplæringen autentisk, morsom og engasjerende – samt at man får frem ansattes fulle potensial.

Kontaktperson: Sølve Johannessen | +47 909 78 106

solve.johannessen@attensi.com | attensi.com

 

SE AGENDA
Meld deg på i dag!