Kvelden Før

Dette arrangementet har blitt ekstremt populært, og vi er sikre på at det skyldes den unike atmosfæren alle de flotte deltakerne skaper sammen. Kvelden Før er en fin mulighet for å skape gode relasjoner og lade opp til to fulle dager med faglig innhold og inspirasjon.

Kvelden Før arrangeres på Foynhagen – en stemningsfull bakgård på brygga i Tønsberg vis a vis hotellet. Det blir servert smakfull grill-buffet, noe godt i glasset og snacks. Alt sammen i en hyggelig atmosfære med fin musikk og masse hyggelige folk.

Kvelden Før er inkludert i prisen for «komplett pakke», men kan også bestilles separat (pris 500.-)  ved å huke av i feltet for «Kvelden Før» i  påmeldingsskjema

Takterrassen

Kom og nyt snacks og en forfriskende aperitif på taket av Tønsberg! Før festaften møtes vi på hotellets takterasse, i femte etasje.

Festaften

Gled deg til seminarets høydepunkt! God stemning, nydelig treretters middag og fantastisk underholdning. I tillegg kommer multitalentet Adam Douglas, for å gi kvelden den siste prikken over i-en med ekte musikk!

Meld deg på i dag!