Morgenfugl – for deg som ønsker ekstra innsikt

Det lønner seg å være morgenfugl på Sommerseminar! Da kan du få en unik mulighet til innsikt i våre tjenester - om nytt design, omskriving av funksjonalitet og endringer som følge av nytt regelverk.

Bli bedre kjent med EcoOnline på Sommerseminar

I fjor arrangerte vi Morgenfugl for første gang – og det til full sal og mange gode tilbakmeldinger!

Fra EcoOnlines produktavdeling kommer Head of Products, Sigthrudur Osk Kristinsdottir for å snakke mer om hvordan vi utvikler produktene våre, og hvilke føringer som er med på å bestemme hva vi ønsker å prioritere. De siste 30 minuttene er satt av som åpent forum.

Vi trenger deg!

I fjor fikk vi inn 266 ideer til vår idéportal. Av disse er 64 blitt til reelle oppgraderinger og forbedringer som kommer alle til gode.

Ved å komme med ideer eller stemme frem forslag, vil du automatisk bli delaktig i prosessen, og vil kunne følge med på utviklingen underveis.

– Idéportalen er blitt en nyttig kilde for oss. Ved å bruke idéportalen aktivt, involverer vi brukerne slik at vi står bedre rustet til å gjøre gode prioriteringer når det kommer til produktutvikling. Det er tross alt de som bruker systemene som vet hva som fungerer best og ikke, sier Kristinsdottir.

Regelverket – den viktigste premissgiveren

I tillegg til alle de flotte innspillene som kommer via idéportalen til EcoOnline, er regelverket den viktigste premissgiveren når det kommer til produktutvikling.

– Endringer i regelverket som påvirker våre produkter har alltid høyest prioritering. Vi må legge til rette for at våre produkter alltid oppfyller de lovkravene som finnes i både Norge og Europa, sier Kristinsdottir.

Som et eksempel trekker hun frem det nye kravet om at virksomheter må melde inn blandinger til giftsentralen:

– Dette vil gi nye felt i sikkerhetsdatabladene, og vi må dermed tilrettelegge for at det blant annet kan taes ut etiketter med UFI-nummer.

Inn i «glasskula»

I løpet av 2018 leverte EcoOnline en rekke funksjoner som gir deg en mer fleksibel hverdag. Med e-læringsappen Eco Easy Learn, kan du spille deg god på kjemikalieregelverk og stoffkartotek via mobilen din. Og med vår siste lansering, Eco Archive Anywhere, kan du være trygg på at informasjonen du trenger alltid er tilgjengelig – hvor som helst.

Om 2019 smiler Sigthrudur noe hemmelighetsfullt:

– Uten å avsløre for mye så kan jeg si at vi kommer til å satse mer på å utvide produktporteføljen til å dekke flere verktøy innen HMS.

Vil du vite mer – da må du rekke Morgenfugl på Sommerseminar! Husk å stille vekkerklokka, og møt opp utenfor «Ormen lange», onsdag 12. juni, klokken 08.00!

TIL NYHETSARKIV
Meld deg på i dag!